Αναπτύξτε την επιχείρηση σας

Με την REVO

Ψάχνεις  ένα νέο πρωτότυπο concept για την έναρξη μιας καινούριας επιχειρηματικής δράσης ;
Θέλεις να διαφοροποιηθείς στόν ελκυστικό κόσμο της ομορφιάς  με καινοτομία και αποτέλεσμα ;

Επιχειρηματικη Eυκαιρία

Ελάτε να μπείτε στον όμορφο κόσμο της REVO.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και κάντε την εγγραφή σας στην REVO και ξεκινήστε το συναρπαστικό ταξίδι προς ένα λαμπερό διαφορετικό μέλλον στο τομέα της επαγγελματικής αισθητικής 3ης γενιάς! 

Η REVO σας δίνει αυτήν την ευκαιρία.

Εξειδίκευση σε High End τεχνολογίες ιατρικής αισθητικής

Total Beauty Concept

Εστιασμένη στήν έρευνα και την ανάπτυξη τελευταίων τεχνολογιών αιχμής στόν τομέα τής κοσμητικής και ιατρικής αισθητικής σε συνέργεια με επαγγελματικά προϊόντα καμπίνας.

Γιατί να επιλέξετε την REVO

OΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ KAINOTOMA ΛΥΣΗ

Η REVO προσφέρει ομορφιά εμπνευσμένη από την Ασιατική φιλοσοφία , καλλυντικά δημιουργημένα στη Γαλλία και τεχνολογία αιχμής medi-aesthetic.

Δέσμευσή μας να παρέχουμε στους νέους επειχειρηματίες , επιστημονικά εργαλεία βασισμένα στις τελευταίες τάσεις τής αισθητικής παγκοσμίως.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ

Προσφέρουμε ένα ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο χωρίς fee που περιλαμβάνει από απλά έναρξη αγοράς του ENTRY KIT REVO (Step1 –Step2–Step 3)

μέ δημιουργία θεματικής καμπίνας και κατάστημα ώστε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει σε εσάς.

Επιδιώκουμε συνεργασίες με αξιόπιστους επαγγελματίες με τους οποίους μπορούμε να μοιραστούμε το TOTAL BEAUTY CONCEPT ”.

Επαγγελματική Αισθητική

ΕΥΚΟΛΗ ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Προσφέρουμε  ένα μοντέλο λειτουργίας που μπορεί κανείς να ξεκινήσει με όλες τις δυνατότητες της REVO  από 1200€ .  Το οποίο περιλαμβάνει επαγγελματικά καλυντικά Valcena για εφαρμογές 3 μηνών, το μηχάνημα πολλαπλών λειτουργιών REVO , beauty gadgets REVO NANOSKIN , REVO ION PLASMA , πετσέτες με logo REVO,καρτολίνες, έντυπα και Multimedia υλικό video και φωτογραφίες .

Παράλληλα αναλαμβάνουμε στο σύνολο την απαραίτητη υποστήριξη για την υλοποίηση “Taylormade Projects” .

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Παρέχουμε ολοκληρωμένη και συνεχή εκπαίδευση σε εσάς ή του προσωπικού σας δίνοντας πιστοποίηση σε όλο το φάσμα των λειτουργιών, από πιστοποιημένους αισθητικούς από την Valcena Paris και ταυτόχρονα διασφαλίζουμε on-time υποστήριξη στους συνεργάτες μας.

*Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία στο
2106140058 email: info@revo.gr

ΑΠΟ ΤΟ 2007

Η REVO Κυριαρχεί σε Ευρώπη & ASIA τώρα στην Ελλάδα .

Αισθητικοί
Beauty Sallons & Spa Center
ΧΏΡΕΣ

Αναλαμβάνουμε τα πάντα για εσάς και την επιχείρηση σας

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Παρέχουμε ολοκληρωμένη και συνεχή εκπαίδευση σε εσάς ή του προσωπικού σας δίνοντας πιστοποίηση σε όλο το φάσμα των λειτουργειών, από πιστοποιημένους αισθητικούς από την Valcena Paris και ταυτόχρονα διασφαλίζουμε on-time υποστήριξη στους συνεργάτες μας.

MARKETING (ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΙ & ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ)

Θέτουμε την στρατηγική και το branding της REVO, προσαρμόζοντας τα διαθέσιμα εργαλεία για την ανάπτυξη, προβολή και προώθηση, ενώ ενεργοποιούμε συνεχώς νέες εμπειρίες για τους πελάτες μας.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

Προσφέρουμε αποκλειστικότητα στην προτεινόμενη περιοχή και μεγιστοποιούμε και διασφαλίζουμε τη δυναμική ανάπτυξή σας.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Διαθέτουμε μακροχρόνια εμπειρία και εξειδίκευση στην αγορά της oμορφιάς παγκοσμίως. Η  REVO είναι μια Ευρωπαϊκή εταιρεία εστιασμένη στην έρευνα και την ανάπτυξη τελευταίων τεχνολογιών αιχμής στον τομέα της κοσμητικής και Iατρικής αισθητικής σε συνέργεια με επαγγελματικά προιόντα καμπίνας αισθητικής

ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η REVO συνεργάζεται με εξειδικευμένα εργαστήρια για όλες τις απαραίτητες δοκιμές όσον αφορά την ποιότητα και ασφάλεια των προϊόντων. Τα εργαστήρια της REVO είναι εγκατεστημένα στην Lyon της Γαλλίας και χρησιμοποιούν μόνο πιστοποιημένες  και υψηλότερες ποιοτικά διαδικασίες και πρώτες ύλες.

ΔΙΚΤΥΟ

H Valcena είναι από τις πιο σημαντικές νέες Γαλλικές μάρκες καλυντικών για επαγγελματική χρήση με παγκόσμια κάλυψη σε 28 χώρες και δίκτυο άνω των 802 Beauty Salons και Spa Centers. Είσαι εταιρεία αισθητικής, είσαι beauty saloon, είσαι ξενοδοχείο, είσαι spa center ή ψάχνεις ένα νέο πρωτόπυπο concept για την έναρξη μιας καινούργιας επιχειρηματικής δράσης ; Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και κάνε την εγγραφή εκδήλωσης ενδιαφέροντος για REVO !

Γνωρίστε την REVO

Και μάθετε πώς μπορείτε να αναπτύξετε η να ξεκινήσετε την επιχείρηση σας

Ψάχνεις  ένα νεό πρωτότυπο concept για την έναρξη μιας καινούριας επιχειρηματικής δράσης ;
Θέλεις να διαφοροποιηθείς στόν ελκυστικό κόσμο της ομορφιάς  με καινοτομία και αποτέλεσμα ;

*Απευθυνόμαστε σε επιχειρηματίες , νέους επαγγελματίες και όσους θέλουν να αναπτύξουν την επιχείρηση τους εντός Ελλάδας.

*Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία στο
2106140058 email: info@revo.gr