Πιστοποιήση Revo

Εξειδίκευση στα No.1 Trends Παγκοσμίως Εφαρμοσμένων Τεχνικών Παροχής Αισθητικής & Ασιατικών πρωτόκολλων μασάζ

Εκπαίδευση με τις πληρέστερες προδιαγραφές

Δηλώστε συμμετοχή έως 14/7 - Ημερομηνία σεμιναρίου 16/7

REVO Επαγγελματική Αισθητική

Σεμινάριο για καλλυντική επαγγελματική θεραπεία προσώπου με προϊόντα Valcena και με την χρήση τεχνολογίας plasma που επιδιορθώνει ατέλειες και σημάδια της επιδερμίδας και διεγείρει την κυτταρική ανάπτυξη.

Δηλώστε συμμετοχή έως 16/7 - Ημερομηνία σεμιναρίου 18/7

REVO WORKSHOPS

Για πρώτη φορά Εφαρμοσμένες τεχνικές Ιατρικής αισθητικής σε συνδιασμό με Beauty Gadgets

1.Plasma

Πώς λειτουργεί :

Καινοτόμα τεχνολογία με την πηγή βιοδραστικής ενέργειας ION PLASMA TECHNOLOGY. Το πλάσμα δημιουργείτε κατά μήκος του γυάλινου περιβλήματος και απελευθερώνεται από το γυάλινο περίβλημα προς τα έξω. Όταν τα δέρμα μας εφάπτεται με την συσκευή, το φως ιόντων συγκεντρώνεται στα σημεία επαφής και μεταφέρεται από το εσωτερικό του πλάσματος, στην επιδερμίδα

2) Fractora Face

Πώς λειτουργεί :​

Το Fractora Face αναπτύχθηκε με βάση τις τεχνολογικές εξελίξεις και την κλινική επιτυχία της αποκλειστικής τεχνολογίας A.C.E. (Achieve = Επιτυγχάνω, Control = Ελέγχω, Extend = Αναπτύσσω). Η τεχνολογία A.C.E. στοχεύει την ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων στα εν τω βάθει στρώματα του δέρματος, προκειμένου να διασφαλίσει ότι καμία περιοχή δεν πρόκειται να δεχθεί λιγότερη ή περισσότερη ενέργεια από αυτήν που ενδείκνυται ούτως ώστε να τελειοποιηθούν τα αποτελέσματα, αλλά και να εξασφαλιστεί η διάρκεια τους.

3) PANTAI LUAR

Πώς λειτουργεί :​

Η ενεργειακή αυτή θεραπευτική αγωγή πραγματοποιείται με ζεστά πουγκιά γεμάτα από βότανα και από επιλεγμένα έλαια, αρώματα και επιτυγχάνει την αποτοξίνωση, την ηρεμία και την θρέψη του δέρματος, ενώ παράλληλα διεγείρει την κυκλοφορία και χαλαρώνει τους μύες, γυρνώντας το στρες σε νέα ευεργετική ενέργεια.

" Μια απιστευτη εμπειρία "

“Μόλις γνώρισα τη Revo, δεν υπήρχε επιστροφή. Εκπληκτικά προϊόντα , καινοτόμες επαγγελματικές συσκευές και ευεξία συνθέτουν όλα τα πρωτόκολλα της ”
Ιωάννα Μεταξά
Αισθητικός σε Hilton

H Συνέργεια ενδυναμώνει το αποτέλεσμα

REVO η παγκόσμια δύναμη high-end κοσμητικής τεχνολογίας σε συνέργεια με εξελιγμένα Γαλλικά καλλυντικά επαγγελματικής χρήσης για κέντρα αισθητικής, Beauty Saloons και SPA έφτασε στην Ελλάδα.

Πιστοποίηση REVO

By Valcena Paris

Είσαι αισθητικός, και θέλεις να διαφοροποιηθείς με καινοτομία και αποτέλεσμα ; Ψάχνεις ένα νεό πρωτότυπο concept για την έναρξη μιας καινούριας επιχειρηματικής δράσης ;
Revo Workshop 4/6/2019

Σεμινάριο Επαγγελματικής αισθητικής

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στο νέο WorkShop

*Θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για διαθεσιμότητα και για μια πλήρη ενημέρωση .

Revo.gr – Μαρούσι Αθήνα – info@revo.gr