Επαγγελματικά μηχανήματα για χώρους ομορφιάς

REVO | STEP 1

VALCENA PARIS FACE + BODY BEAUTY THERAPIES

Η δύναμη του Essence Rose Damascena της Valcena

Η REVO ενώνει κάθε εμπειρία σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού ευεξίας.Το άρωμα του αιθέριου ελαίου κατακλύζει τον αέρα ανοίγοντας το δρόμο για την απόλυτη αναζωογόνηση. Το τελετουργικό καλωσορίσματος της REVO περιβάλλει τους επισκέπτες με μια ατμοσφαιρική, Zen αίσθηση  με άρωμα τριαντάφυλλου , καθαρίζοντας το μυαλό τους πριν ξεκινήσει η περιποίηση.

Κάθε περιποίηση ξεκινά με αυτό το μοναδικό τελετουργικό καλωσορίσματος για να προετοιμάσει το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα των πελατών μας .

 Το Essence Rose Damascena  αποτελεί το κύριο ενεργό συστατικό των προϊόντων Valcena για την βαθιά ενίσχυση της επιδερμίδας. Η βασική διεργασία ξεκινά από την απόσπαση και απομόνωση των ενεργών συστατικών  του Damascena Rose από την καρδιά της «κρυμμένης κοιλάδας» των τριαντάφυλλων στο βουνό της  Δαμασκού.

Στη συνέχεια ξεκινάει η επεξεργασία στη φιλική προς το περιβάλλον και πιστοποιημένη μονάδα εξαγωγής εκχυλισμάτων στη Lyon της Γαλλίας προστατεύοντας έτσι τις δραστικές και οσφρητικές ιδιότητεςτου.

Ένα λίτρο αιθέριου ελαίου απαιτεί τη συγκομιδή 3.000 κιλών, έτσι το επεξεργασμένο εκχύλισμα είναι τόσο συμπυκνωμένο ώστε να εξαγάγονται από αυτό παράγωγα πάνω από 300 μοριακά συστατικά  και να τα απομονώνονται έτσι ώστε να να παράγονται ποικίλες οικογένειες ενεργών στοιχείων σε υγρή, σε ημι-υγρή αλλά και σε στερεή μορφή.

Ένα λίτρο αιθέριου ελαίου απαιτεί τη συγκομιδή 3.000 κιλών