REVO

TOTAL BEAUTY CONCEPT

Η Φιλοσοφία Μας

TOTAL BEAUTY CONCEPT
H REVO είναι η εταιρεία που μπορεί να δώσει ολοκληρωμένες λύσεις (υπηρεσίες & προϊόντα) σε κάθε επαγγελματία που δραστηριοποιείται στον τομέα της ομορφιάς. Κινείται πάνω σε συγκεκριμένους πυλώνες και παρέχει στους πελάτες της τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν ολόκληρο το πακέτο υπηρεσιών της ή τμήμα αυτού, ανάλογα με τις προσωπικές τους ανάγκες. Κυρίως, όμως, χωρίς δεσμεύσεις και royalties.

ΒΑΣΙΚΟΙ ΠΥΛΩΝΕΣ

Παρέχει τεχνολογίες αιχμής.

Smart beauty gadgets και εξειδικευμένες συσκευές που έχουν δημιουργηθεί με την τελευταία τεχνολογία που υπάρχει στον κλάδο της ομορφιάς. Επίσης, η τεχνολογία της REVO είναι αποκλειστικά πατενταρισμένη, καθώς η εταιρία είναι Gold Partner των μεγαλύτερων και καλύτερων εργοστασίων της Ασίας που παράγουν προηγμένα μηχανήματα αισθητικής και beauty gadgets.

Προσφέρει καλλυντικά προϊόντα καμπίνας.

Έχοντας κάνει στρατηγική συμμαχία με την κορυφαία Γερμανική εταιρεία καλλυντικών Methode Brigitte Kettner, διοχετεύει τα beauty salons με τα καλύτερης ποιότητας καλλυντικά που προσεγγίζουν κάθε αισθητική ατέλεια σε πρόσωπο και σώμα με ολιστικό τρόπο.

Παρέχει υπηρεσίες marketing και management.

Διαθέτοντας εξειδικευμένο τμήμα για τεχνικές πωλήσεων, CRM software, υπηρεσία intranet για καθημερινή ενημέρωση για ό,τι καινούργιο συμβαίνει παγκοσμίως στο χώρο της ομορφιάς και διαχείρισης day-to-day εργασιών (Trello Task Management). Ακόμη, δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας business plan από την αρχή. Είναι Google & Facebook Partner και διαθέτει κορυφαία καλλιτεχνική ομάδα (colour & hair specialists) από τη Βαρκελώνη στην Ελλάδα. Τέλος, γίνεται χαρτογράφηση 100% του κλάδου της ομορφιάς για όλους τους νέους επαγγελματίες που αποφασίζουν να μπουν στην αγορά και δημιουργείται εταιρική ταυτότητα.

Δίνει τη δυνατότητα merchandising.

Αποτελεσματική τοποθέτηση προϊόντος, διαμόρφωση χώρου για κάθε σύγχρονο κέντρο αισθητικής και κομμωτήριο, ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησης στην οποία ανήκει (μικρή, μεσαία, μεγάλη).

Προσφέρει εκπαίδευση.

Διοργανώνει σεμινάρια (workshops), με σκοπό τη βελτίωση γνώσεων και την κατάρτιση των συνεργατών. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω συναντήσεων με την ομάδα της REVO σε μηνιαία βάση και πραγματοποιείται είτε στο χώρο του επαγγελματία είτε στο μεγάλο εκπαιδευτικό της κέντρο στην Κηφισιά.

Συμβουλευτική.

Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον για τις επιχειρήσεις, είναι σημαντικό να υπάρχει η δυνατότητα να συμβουλευτείς τους κορυφαίους στο είδος, ώστε να λάβεις τη γνώση που θα σε οδηγήσει μπροστά και θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες προκύψουν.

Δίνει τη δυνατότητα διαφήμισης.

Από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι την υλοποίησή της, το εξειδικευμένο τμήμα παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις διαφήμισης ακόμα και σε τοπικό επίπεδο, δηλαδή για όσους επαγγελματίες επιθυμούν να διαφημιστούν τοπικά.

Κορυφαία τεχνογνωσία.

Η REVO διαρκώς εξελίσσεται, ενημερώνεται και υιοθετεί καινούργιες τεχνικές, όπως η τεχνική ayurveda που χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων στον καταναλωτή.

Διαθέτει εμπειρία στο εξωτερικό.

Η REVO βρίσκεται δίπλα στις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο της ομορφιάς, έχοντας πραγματοποιήσει στρατηγικές συνεργασίες, όπως η Erayba στο χώρο των μαλλιών και η Methode Brigitte Kettner στο χώρο της περιποίησης προσώπου και σώματος. Εντός αυτών συγκαταλέγονται τα μεγαλύτερα κέντρα αισθητικής και beauty salons της Ελλάδας.

Παρέχει διάγνωση.

Μέσω των σύγχρονων διαγνωστικών κορεάτικων τεχνολογιών, συσκευών και props, τα οποία είναι όλα αποκλειστικά κατασκευασμένα για τη REVO.

Κατέχει κορυφαία εξειδίκευση.

Με 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της ομορφιάς στο δυναμικό της γνωρίζει τον κλάδο με κάθε λεπτομέρεια. Γι’ αυτό, έχει επενδύσει σε συνεργασίες που έχουν αφήσει το δικό τους αποτύπωμα στο χώρο. Μερικές εξ αυτών είναι η συνεργασία με τα ΙΕΚ ΑΚΜΗ ως Gold Partner, καθώς και με τα μεγαλύτερα ΙΕΚ αισθητικής της χώρας.

ΣΤΟΧΟΙ

Από την πρώτη ημέρα ίδρυσής της, το μέλημα της REVO ήταν να δημιουργήσει ένα δίκτυο, το οποίο θα ξεπεράσει τα εθνικά σύνορα. Αυτός παραμένει μέχρι και σήμερα πρωταρχικός της στόχος, δηλαδή η ανάπτυξη ενός δικτύου συνεργατών που θα τους βοηθήσει να αναπτυχθούν και να πετύχουν σε όλα τα επίπεδα. Και η διαδικασία αυτή να επιτευχθεί μέσω εύκολων, και προσιτών λύσεων, πάντοτε όμως, με την παρουσία και καθοδήγησή της σε όλα τα στάδια. Η REVO παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και καλύπτει παντός τύπου ανάγκες στον τομέα της ομορφιάς για τους συνεργάτες της.

Γιατί να γίνεις συνεργάτης της REVO;

Η συνεργασία με τη REVO σου εξασφαλίζει πολλά πλεονεκτήματα. Αρχικά, ως εταιρία που έχει εδραιώσει τη θέση της στην αγορά εδώ και δύο δεκαετίες, σου παρέχει τεχνογνωσία σε όλα τα επίπεδα. Καλύπτει όλες σου τις ανάγκες ως επαγγελματίας που είτε θέλεις να κάνεις τώρα το ξεκίνημά σου επιτυχημένα είτε τμήμα αυτών, επειδή αποφάσισες να αλλάξεις στρατηγική και να συμπορευτείς με την ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο της ομορφιάς. Το σημαντικό στοιχείο σε αυτή τη διαδικασία είναι ότι γίνεται με ομαλό τρόπο για τον επαγγελματία και χωρίς κόπο, αφού η πολυετής εμπειρία μας μπορεί να ανταποκριθεί και στα πιο απαιτητικά αιτήματα. Επίσης, διασφαλίζει τη συνεργασία με τα κορυφαία ευρωπαϊκά προϊόντα, γεγονός που κάνει τον επαγγελματία απευθείας να ξεχωρίσει στον τομέα της ειδικότητάς του. Τέλος, παρέχεται όλο το κομμάτι των υπηρεσιών υπό την καθοδήγηση των κορυφαίων επαγγελματιών του εξωτερικού, εξειδικευμένη ιατρική αισθητική και η αισθητική της REVO σε ό,τι αφορά τον τομέα της ομορφιάς. Για να νιώσεις, επομένως, ασφάλεια για ό,τι ξέρεις, γίνε κι εσύ μέλος του πιο επιτυχημένου ομίλου στην Ελλάδα!

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η REVO ιδρύθηκε πριν από 10 χρόνια με όραμα να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση στον τομέα της ομορφιάς. Αυτό περιλαμβάνει το χώρο της αισθητικής, της κομμωτικής, αλλά και της τεχνολογίας που είναι απολύτως απαραίτητο για να επιτευχθούν στο μέγιστο τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Διαθέτει κεντρικά γραφεία στην Ελλάδα, αλλά δραστηριοποιείται με επιτυχία και σε χώρες του εξωτερικού.
Be Part of the REVO Family!