Methode Brigitte Kettner Προϊόντα

Προϊόντα φτιαγμένα με τη μοναδική μέθοδο της αναγνωρισμένης βιολόγου και
skin specialist Brigitte Kettner.
Μάθετε για τα προηγμένα vegan καλλυντικά προϊόντα της Methode Brigitte Kettner, τα οποία έχουν δημιουργηθεί με εξατομικευμένα πρωτόκολλα και απευθύνονται σε όλους τους τύπους δέρματος,
όλες τις ηλικίες και δεν προκαλούν αλλεργίες.

Καθαρισμός Προσώπου

Η Methode Brigitte Kettner προσφέρει μια πλούσια σειρά προϊόντων καθαρισμού και peeling.

Προϊόντα Καθαρισμού

Το γάλα καθαρισμού είναι ένα αποτελεσματικό προϊόν για ντεμακιγιάζ (πρόσωπο και μάτια), ακόμη και για άτομα με ευαίσθητο δέρμα. Η καινοτόμος φόρμουλα περιποίησης τροφοδοτεί το δέρμα με την υγρασία που χρειάζεται και σταθεροποιεί τον προστατευτικό όξινο μανδύα του. Η χρήση της λοσιόν καθαρισμού είναι τέλεια σχεδιασμένη για τον τύπο του δέρματός σας, αναζωογονεί και τονώνει το δέρμα. Παρέχει τη βέλτιστη βάση για την απορρόφηση των ενεργών συστατικών στα προϊόντα περιποίησης που θα χρησιμοποιήσετε στη συνέχεια.

Προϊόντα Peeling

Η αλκαλική δράση των προϊόντων βαθέως καθαρισμού (peeling), όπως τα ήπια, απαλά peeling για το πρόσωπο, το σώμα και το τριχωτό της κεφαλής είναι κατάλληλα ακόμη και για άτομα με ευαίσθητο δέρμα ή με τάση για ερυθρότητα. Προωθεί τη φυσική ανταλλαγή ιόντων και εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες. Τα προϊόντα απορροφούν το υπερβολικό σμήγμα, καθαρίζουν τους φραγμένους πόρους και απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, αφήνοντας το δέρμα πιο σφιχτό, φωτεινό και αναζωογονημένο.

Serums

Οι οροί της Methode Brigitte Kettner είναι πλούσιοι σε θρεπτικά συστατικά που ενυδατώνουν την επιδερμίδα του προσώπου σε βάθος, χαρίζοντας την πολυπόθητη λάμψη και φωτεινότητα.

Προϊόντα Serum

Τα “συμπυκνώματα” της Methode Brigitte Kettner εξομαλύνουν τις ανώμαλες περιοχές του δέρματός σας και βελτιστοποιούν την επιδερμίδα. Με τη βοήθεια υλικών χαμηλού μοριακού βάρους, τα ενεργά συστατικά μπορούν να φτάσουν ακόμα πιο βαθιά στο δέρμα και να το αναζωογονήσουν από μέσα προς τα έξω. Το δέρμα ανανεώνεται και γίνεται πιο ελαστικό. Η απαραίτητη φροντίδα για το δέρμα σας συμπυκνωμένη σε ένα μαγικό ορό!

Κρέμες

Οι κρέμες προσώπου είναι ο καθημερινός σας σύμμαχος για ενυδάτωση και θρέψη, ενώ με βάση την κατηγορία που θα επιλέξετε θα απολαύσετε τις διαφορετικές ευεργετικές τους ιδιότητες. Ενδεικτικά, οι ακόλουθες σειρές ξεχωρίζουν για τους εξής λόγους.

Advanced Hydro Lift Cream

Η συγκεκριμένη κρέμα προσφέρει ενυδατική pre-aging περιποίηση προσώπου. Εφαρμόζεται πρωί και βράδυ και βελτιώνει αισθητά τις γραμμές και τις ρυτίδες.

Rassoden Cream

Προσφέρετε την απαραίτητη φροντίδα στο πρόσωπό σας και χαρίστε στο κουρασμένο, ζαρωμένο ή με μεγάλους πόρους δέρμα την “αναγέννηση” που του χρειάζεται.Το δέρμα που χαλαρώνει ή υποφέρει από τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης συσφίγγεται και αναζωογονείται. Η εφαρμογή ενεργοποιεί τις διαδικασίες αυτο-ανανέωσης του δέρματος, συσφίγγει τους πόρους και βελτιώνει ολόκληρη την επιδερμίδα.

Firming Neck Cream

Κρέμα αναζωογόνησης και περιποίησης λαιμού και ντεκολτέ, ειδικά για ώριμα ή ρυτιδωμένα δέρματα. Η εφαρμογή πρωί και βράδυ θα χαρίσει στο δέρμα σας τη δυνατότητα να ενεργοποιηθούν οι φυσικές λειτουργίες ανανέωσής του, που θα βοηθήσουν το κουρασμένο δέρμα ή αυτό που υποφέρει από τα σημάδια πρόωρης γήρανσης.

Μάσκες

Για έξτρα περιποίηση και φροντίδα της επιδερμίδας του προσώπου σας, χρησιμοποιήστε τις μάσκες, ένα προϊόν με ιδιαίτερα ευεργετική δράση για το δέρμα, καθώς αποκαθιστά τη φυσική του ισορροπία με τον πιο εύκολο τρόπο.

Μάσκες Προσώπου

Αυτά τα ειδικά προϊόντα περιποίησης αποκαθιστούν τη φυσική ισορροπία του δέρματός σας, χαρίζοντας αποτέλεσμα που διαρκεί. Ενυδατώνουν και προάγουν την αναγέννηση των κυττάρων του δέρματός σας, προσφέροντας εντατική φροντίδα για όλους τους τύπους δέρματος. Η θετική επίδραση στο μεταβολισμό των κυττάρων αποκαθιστά τη νεανική απαλότητα και ελαστικότητα του δέρματός σας.

Προϊόντα Ματιών

Η Methode Brigitte Kettner έχει δημιουργήσει μια εκτεταμένη σειρά προϊόντων που αφορά αποκλειστικά την περιοχή των ματιών. Για παράδειγμα, μασκες ματιών, κρέμες και άλλα προϊόντα, των οποίων η δράση είναι ευεργετική και προσφέρει αποτέλεσμα που διαρκεί.

Φροντίδα για την Περιοχή των Ματιών

Το πέρασμα του χρόνου κάνει πρώτα την εμφάνισή του γύρω από τα μάτια, όπου το δέρμα είναι πιο λεπτό και πιο ευαίσθητο. Με τα εξαιρετικά ενεργά συστατικά τους, αυτά τα προϊόντα παρέχουν μακροχρόνια προστασία και φροντίδα για τις περιοχές γύρω από τα μάτια σας.

Προϊόντα Σώματος

Το σώμα είναι ακόμα μια περιοχή που απαιτεί την ανάλογη φροντίδα και περιποίηση, προκειμένου να διατηρήσει την ελαστικότητα και σφριγηλότητά του.

Φροντίδα για το Σώμα

Η Methode Brigitte Kettner έχει δημιουργήσει προϊόντα αποκλειστικά για το σώμα, τα οποία καλύπτουν μια σειρά αναγκών που αφορούν για παράδειγμα, την αναζωογόνηση και σύσφιξη του δέρματος, τη βέλτιστη διαμόρφωσή του, την αισθητή μείωση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους.