Η Φιλοσοφία Μας

Επαγγελματικά Καλλυντικά με τη Δύναμη Μικροβιολογίας για Χώρους Ομορφιάς και Κέντρα Αισθητικής
Από την ίδρυση της εταιρείας το 1973, η Brigitte Kettner είχε πάντα κατά νου να δημιουργήσει προϊόντα, τα οποία θα δώσουν λύση σε κάθε αισθητική ατέλεια. Γι’ αυτό το λόγο, ανέπτυξε μια μέθοδο διάγνωσης με στόχο τη δημιουργία εξατομικευμένων πρωτοκόλλων, χρησιμοποιώντας ως πρώτη ύλη τη δύναμη της φύσης.

Your Personal Cosmetic-Concept.

Αισθανθείτε τη διαφορά χάρη στο συνδυασμό της ιατρικής και βιολογικής τεχνογνωσίας για τη φροντίδα της επιδερμίδας σας.
Ο τύπος του δέρματος κάθε ατόμου είναι διαφορετικός, έχει τις δικές του ανάγκες και απαιτεί ένα εξατομικευμένο σύστημα φροντίδας. Γι’ αυτό το λόγο, η μέθοδος που ανέπτυξε η Brigitte Kettner και έχει μεταλαμπαδεύσει σε πολλούς skin experts ανά τον κόσμο, στηρίζεται στη φιλοσοφία της προσωποποιημένης περιποίησης της επιδερμίδας και σε θεραπείες που είναι ειδικά φτιαγμένες για τις αισθητικές ανάγκες κάθε σημείου του προσώπου. Η συγκεκριμένη μέθοδος προσφέρει θεραπείες που ταιριάζουν σε κάθε τύπο και κατάσταση δέρματος (ευαίσθητη, ξηρή, λιπαρή κ.ά.). Η παρούσα κατάσταση της επιδερμίδας εξετάζεται ενδελεχώς από τον ειδικό με βάση το σύστημα “Diathesis” και συνιστώνται τα αντίστοιχα προϊόντα ή θεραπείες.

Ποιες είναι οι αξίες της εταιρείας;

The language of the skin…
Με αξίες που προάγουν τη δύναμη της φύσης, η Methode Brigitte Kettner αναγνώρισε από νωρίς και υιοθέτησε τα δώρα που έχει να προσφέρει η μητέρα φύση στην περιποίηση της επιδερμίδας και την αντιμετώπιση οποιαδήποτε αισθητικής ατέλειας. Έτσι, δημιούργησε προϊόντα και θεραπείες που είναι vegan, 100% φυσικά και δεν περιέχουν άρωμα. Επιπλέον, λόγω της πολυπλοκότητας κάθε επιδερμίδας, υπάρχει η δυνατότητα θεραπείας κάθε σημείου του προσώπου με διαφορετικό προϊόν, δημιουργώντας μια εξατομικευμένη “συνταγή” που δρα και αντιμετωπίζει το “πρόβλημα” στη ρίζα του.

100% Health, Beauty & Well-being

H αποστολή της Methode Brigitte Kettner είναι να χρησιμοποιήσει τα δώρα της μητέρας φύσης σε συνέργεια με την επιστήμη και να δημιουργήσει προϊόντα και θεραπείες που προάγουν 100% την υγεία, την ομορφιά και την ευημερία.
Εστιάζουμε στα ενεργά συστατικά, τα οποία είναι εμπνευσμένα από τη φύση. Αυτός είναι ο λόγος που η πλειονότητα των προϊόντων της Methode Brigitte Kettner είναι βασισμένα σε φυσικά συστατικά, χωρίς όμως να αποκλείουν την τεχνογνωσία της βιολογίας και της επιστήμης.