Επαγγελματικα μηχανηματα αισθητικης

ΒΕΑUTY BOOSTERS GADGETS

REVO STEP 1

Εξυπνες συσκευές & gadget για μέγιστο αποτέλεσμα.

REVO NANOSKIN

Η Θρέψη των κυττάρων βασίζεται στο νερό και όλα τα θρεπτικά συστατικά (βιταμίνες, μέταλλα, αντιοξειδωτικά) που μεταφέρονται στους ιστούς μέσω του αίματος, που έχει και αυτό ως βασικό συστατικό το νερό.

Χωρίς νερό τα κύτταρα καταστρέφονται και οι ιστοί χάνουν την ελαστικότητά τους.   Όταν δεν υπάρχει επάρκεια νερού στο κύτταρο, η κυτταρική μεμβράνη ζαρώνει και κατ’ επέκταση αφού πολλά κύτταρα δημιουργούν ένα ιστό, ζαρώνει ο δερματικός ιστός με αποτέλεσμα την εμφάνιση ρυτίδων.

Απαλή και ταυτόχρονα ισχυρή, η τεχνολογία nano hydroskin με την nano-τεχνολογία αξιοποιεί τη φυσική ελαστικότητα της επιδερμίδας, καθαρίζει αποτελεσματικά και δρα κάτω από την επιφάνεια της επιδερμίδας προκειμένου να μεταμορφώνει υπέροχα την υφή της, συσφίγγοντας τους πόρους και δημιουργώντας πιο απαλή, πιο λεία και πιο λαμπερή όψη!

Nanoskin
REVO Θεραπείες

REVO ION PLASMA

Καινοτόμα τεχνολογία με την πηγή βιοδραστικής ενέργειας ION PLASMA TECHNOLOGY. Το πλάσμα δημιουργείτε κατά μήκος του γυάλινου περιβλήματος και απελευθερώνεται από το γυάλινο περίβλημα προς τα έξω.  Όταν τα δέρμα μας εφάπτεται με την συσκευή, το φως ιόντων συγκεντρώνεται στα σημεία επαφής και μεταφέρεται από το εσωτερικό του πλάσματος, στην επιδερμίδα.  

Παράγει ένα μικρό ηλεκτρικό τόξο αυξάνοντας επιλεκτικά την θερμοκρασία στον δερματικό ιστό. Το αποτέλεσμα είναι η εξάχνωση της χαλαρής επιδερμίδας χωρίς να επηρεάζονται οι βαθύτερες δερματικές στοιβάδες και οι περιφερικοί ιστοί. Δημιουργούνται μικρά spots τα οποία εξαχνώνουν τα επιφανειακά κερατινοκύτταρα χωρίς να επηρεάζουν την βασική μεμβράνη.

Οι ελαστικές ίνες συρρικνώνονται και παχύνονται, προκαλώντας μία αναίμακτη σύσφιξη. Κάνει το δέρμα να αναγεννηθεί αφού αποκαθιστά την ισορροπία του ηλεκτρικού φορτίου στα κύτταρα και ταυτόχρονα διεγείρει την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης με αποτέλεσμα να βελτιώνεται η όψη του φωτογηρασμένου δέρματος, με απουσία πόνου ή ερεθισμού. Επιπλέον, βοηθά το δέρμα να είναι υδρόφιλο, έτσι ώστε δραστικά συστατικά από αντιγηραντικούς ορούς  προσώπου ή σώματος να μπορούν να διεισδύσουν στο δέρμα συνδυαστικά με την λειτουργία  των δονήσεων. 

PANTAI LUAR

Η μάλαξη με πουγκιά είναι μια θεραπεία την οποία συναντάμε στην Αγιουρβέδα, καθώς και στην παραδοσιακή Ταϊλανδέζικη ιατρική. Ένα ξεχωριστό massage με θερμοφυσικά στοιχεία και αρώματα που σας ταξιδεύουν στην εξωτική Ανατολή.

Η ενεργειακή αυτή θεραπευτική αγωγή πραγματοποιείται με ζεστά πουγκιά γεμάτα από βότανα και από επιλεγμένα έλαια, αρώματα και επιτυγχάνει την αποτοξίνωση, την ηρεμία και την θρέψη του δέρματος, ενώ παράλληλα διεγείρει την κυκλοφορία και χαλαρώνει τους μύες, γυρνώντας το στρες σε νέα ευεργετική ενέργεια.

Η ταχεία αλλαγή της θερμότητας που επιτυγχάνεται με τα ζεστά πουγκιά, ενεργοποιεί άμεσα τον μηχανισμό αυτοδιόρθωσης μεσω των θερμικών υποδοχέων του δέρματος. Έτσι, το αποτέλεσμα είναι η κύτταροανανέωση και αναζωογόνηση, καθώς και ένα εξαιρετικά χαλαρωτικό, ζεστό μασάζ. Με την διέγερση της μικροκυκλοφορίας και τη διείσδυση των πολύτιμων ελαίων, επιτυγχάνεται η αναγέννηση και αναζωογόνηση του δέρματος, ενώ συγχρόνως η δομή της κυτταρικής μεμβράνης ενισχύεται. Το δέρμα φαίνεται φωτεινό λείο και ρόδινο.


Τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό είναι το ότι τα θεραπευτικά έλαια, μεταφέρονται μέσω του μεταιχμιακού συστήματος, συμβάλλοντας έτσι σε μια βαθιά χαλάρωση των μυών του προσώπου και του σώματος.

Νέες Τεχνολογιές ομορφιάς

Σεμινάριο Ασιατικών Τεχνικών Ανόρθωσης Προσώπου και Αρωματοθεραπείας με Προϊόντα Valcena Paris & Χρήση NANOSKIN

Σεμινάριο καλλυντικών επαγγελματικών θεραπειών προσώπου με προϊόντα Valcena Paris .Βασισμένο σε ένα νέο πρωτόκολλο μασάζ σύσφιξης της REVO με επιρροές ασιατικών τεχνικών μάλαξης προσώπου , η οποία ενισχύει τη δράση των συστατικών, τονώνοντας ακόμη περισσότερο τα αποτελέσματα επιδερμικής σύσφιξης και ανόρθωσης του οβαλ . Άμεσο αποτέλεσμα lifting , επαναφέροντας άμεσα την ελαστικότητα της επιδερμίδας . Απαλλάσσει τους μυς του προσώπου από τις εντάσεις. Καταπολεμά ρυτίδες και λεπτές γραμμές. Αναζωογονεί και

Read More »
Νέες Τεχνολογιές ομορφιάς

Σεμινάριο Ασιατικών Τεχνικών Ανόρθωσης Προσώπου με Προϊόντα Valcena Paris & Χρήση Bandai

Σεμινάριο καλλυντικής επαγγελματικής θεραπείας προσώπου με προϊόντα Valcena paris, βασισμένο σε Ασιατικές τεχνικές ανόρθωσης προσώπου και την χρήση Bandai που προσφέρει αναζωογόνηση και άμεσο αποτέλεσμα lifting , επαναφέροντας άμεσα την ελαστικότητα της επιδερμίδας . Απαλλάσσει τους μυς του προσώπου από τις εντάσεις. Καταπολεμά ρυτίδες και λεπτές γραμμές. Αναζωογονεί και αναπλάθει τους ιστούς. Οξυγονώνει τους ιστούς, αποβάλλει τις τοξίνες. Δηλώστε συμμετοχή για παρακολούθηση μέχρι 28/5/19. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Θα χορηγηθεί

Read More »
REVO Θεραπείες

Dynactiv Beauty concentrate Therapy

Σεμινάριο για καλλυντική επαγγελματική θεραπεία προσώπου με προϊόντα Valcena και με την χρήση τεχνολογίας plasma που επιδιορθώνει ατέλειες και σημάδια της επιδερμίδας και διεγείρει την κυτταρική ανάπτυξη. Λείανση της επιδερμίδας από την πρώτη εφαρμογή .Για άμεσο και μακροχρόνιο αποτέλεσμα lifting . Για άμεσο και μακροχρόνιο αποτέλεσμα lifting . Επαναφέρει την ελαστικότητα της επιδερμίδας . Δηλώστε συμμετοχή για παρακολούθηση μέχρι 22/4/19 Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Θα χορηγηθεί δίπλωμα πιστοποίησης Revo. Σε

Read More »

Bandai & Gold Mask therapy

Σεμινάριο για καλλυντική επαγγελματική θεραπεία προσώπου με προϊόντα Valcena, τεχνικές ASIA massages και την χρήση Bandai που προσφέρει αναζωογόνηση , τόνωση, παναφέροντας την ελαστικότητα της επιδερμίδας . Δημιουργεί ψυχική χαλάρωση και ευεξία. Καταπολεμά ρυτίδες και λεπτές γραμμές. Βελτιώνει την σφριγηλότητα του δέρματος. Δηλώστε συμμετοχή για παρακολούθηση μέχρι 10/4/19. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Θα χορηγηθεί δίπλωμα πιστοποίησης Revo. Σε περίπτωση ακύρωσης ή αλλαγής, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε τουλάχιστον 48 ώρες πριν

Read More »
REVO Επαγγελματική Αισθητική

Body Contrology Triactive therapy

Σεμινάριο για επαγγελματική θεραπεία σώματος ιατρικής αισθητικής με προϊόντα Valcena και με την τεχνολογία REVO Body Contrology Triactive για άμεση λιπογλυπτική σώματος . Λιπόλυση για άμεσο & δραστικό αδυνάτισμα Καταπολέμηση 2ου βαθμού κυτταρίτιδας Μείωση επιδερμικής χαλάρωσης  Δηλώστε συμμετοχή για παρακολούθηση μέχρι 5/2/19. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Θα χορηγηθεί δίπλωμα πιστοποίησης Revo. Σε περίπτωση ακύρωσης ή αλλαγής, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε τουλάχιστον 48 ώρες πριν στο 2106140058 ή info@revo.gr

Read More »