Αρωματοθεραπεία

ΑΝΑΣΑ – ΑΓΓΙΓΜΑ – ΑΙΣΘΗΣΗ

Η REVO ενώνει κάθε εμπειρία σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού ευεξίας.Το άρωμα του αιθέριου ελαίου κατακλύζει τον αέρα ανοίγοντας το δρόμο για την απόλυτη αναζωογόνηση. Το τελετουργικό καλωσορίσματος της REVO περιβάλλει τους επισκέπτες με μια ατμοσφαιρική, Zen αίσθηση με άρωμα τριαντάφυλλου , καθαρίζοντας το μυαλό τους πριν ξεκινήσει η περιποίηση.
Κάθε περιποίηση ξεκινά με αυτό το μοναδικό τελετουργικό καλωσορίσματος για να προετοιμάσει το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα των πελατών μας .

Γιατί αιθέριο έλαιο Essence Rose Damascena

Ένα πολύτιμο έλαιο Ως συστατικό, το έλαιο  Essence Rose Damascena αποτελεί ένα από τα πιο ακριβά αρωματικά αιθέρια έλαια και εκχυλίζεται μέσω απόσταξης με ατμό. Τα εύθραυστα αρωματικά μόριά του, κατά την εισπνοή ή εφαρμογή ενεργοποιούν ταχέως κάθε κύτταρο του οργανισμού.

Στο έλαιο Essence Rose Damascena αποδίδονται τονωτικές, καταπραϋντικές και χαλαρωτικές ιδιότητες, που μπορούν να δημιουργήσουν μια αίσθηση ευεξίας, εσωτερικής χαλάρωσης και ισορροπίας. Το αιθέριο έλαιο Essence Rose Damascena είναι από τα πιο γνωστά αιθέρια έλαια.
Για μια σταγόνα αιθέριου ελαίου απαιτούνται για την παρασκευή του 60.000 πέταλα αυτός είναι και ο λόγος που αποκαλείται «ρευστός χρυσός». 

Για ψυχική, σωματική και πνευματική αρμονία και για τη δημιουργία ζεστής, αισθησιακής ατμόσφαιρας .

REVO Εταιρεία

“Έχουμε δημιουργήσει ένα concept που όχι μόνο εξελίσσει τη έννοια του spa και της ευεξίας αλλά θέτει νέες βάσεις”.

REVO Εταιρεία