Αναπτύξτε την επιχείρηση σας

Με την REVO by Erayba

Είσαι κομμωτής και θέλεις να διαφοροποιηθείς με καινοτομία και αποτέλεσμα;
Ψάχνεις ένα νέο πρωτότυπο concept για την έναρξη μιας καινούργιας επιχειρηματικής δράσης;

Προηγμένη Επαγγελματική Τεχνολογία Μαλλιών

Τα εργαστήρια μας εργάζονται υπό την κατεύθυνση της καλλιτεχνικής ομάδας, ώστε να δημιουργήσουν πρωτόκολλα που να ικανοποιούν τις καθημερινές ανάγκες ενός σύγχρονου hair salon, δημιουργώντας προϊόντα σε συνέργεια με τη μητέρα φύση.
Αναπαραγωγή Βίντεο

Επιχειρηματικη Eυκαιρία

Ελάτε να μπείτε στον όμορφο κόσμο της REVO.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και κάντε την εγγραφή σας στην REVO και ξεκινήστε το συναρπαστικό ταξίδι προς ένα λαμπερό διαφορετικό μέλλον στο τομέα της επαγγελματικής αισθητικής 3ης γενιάς!  Η REVO σας δίνει αυτήν την ευκαιρία.

Εξειδίκευση

Αποκτήστε εξειδίκευση σε πρωτοποριακές θεραπείες και προϊόντα.

Γιατί να επιλέξετε την Erayba

Total Beauty Concept

Το Total Beauty Concept είναι το concept φροντίδας που περιβάλλει όλα όσα κάνουμε. Η προσέγγισή μας δεν περιορίζεται μόνο σε προϊόντα ή υπηρεσίες, αλλά είναι ένα ολιστικό μοντέλο που προσφέρει μια εμπειρία στο χώρο σας.

Επιχειρηματικό Μοντέλο

Είσαι ιδιοκτήτης κομμωτηρίου ή επαγγελματίας κομμωτής; Θέλεις να ξεκινήσεις το δικό σου χώρο ομορφιάς; Είσαι κομμωτής που μόλις ξεκινάει την καριέρα του; Προσφέρουμε ένα ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο. Επιδιώκουμε συνεργασίες με αξιόπιστους επαγγελματίες και στοχεύουμε στην ανάπτυξη δικτύου, ώστε να μπορούμε να μοιραστούμε το TOTAL BEAUTY CONCEPT ”.

Είσαι κομμωτής που μόλις ξεκινάει;

Προσφέρουμε ένα ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο χωρίς συνδρομή που προσφέρει πολλές δυνατότητες, όπως για παράδειγμα τη δυνατότητα διαμόρφωσης του χώρου σας, ώστε να ταιριάζει σε εσάς και τη φιλοσοφία της Erayba.

Επιδιώκουμε συνεργασίες με αξιόπιστους επαγγελματίες με τους οποίους μπορούμε να μοιραστούμε το TOTAL BEAUTY CONCEPT ”.

ΕΥΚΟΛΗ ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Προσφέρουμε  ένα μοντέλο λειτουργίας που μπορεί κανείς να ξεκινήσει με όλες τις δυνατότητες της REVO με μόνο από 350€ που περιλαμβάνει από επαγγελματικά καλλυντικά Valcena για εφαρμογές 3 μηνών, το μηχάνημα πολλαπλών λειτουργιών REVO , Beeauty Gadgets – NANOSKIN , REVO ION PLASMA , πετσέτες με logo REVO, καρτολίνες, έντυπα + Multimedia υλικό video και φωτογραφίες .

Συνεχής Εκπαίδευση

Παρέχουμε ολοκληρωμένη και συνεχή εκπαίδευση σε εσάς ή το προσωπικό σας, δίνοντας πιστοποίηση σε όλο το φάσμα των θεραπειών και των προϊόντων, από αναγνωρισμένους επαγγελματίες του χώρου και υπό την καθοδήγηση της καλλιτεχνικής ομάδας της Erayba στη Βαρκελώνη.

Είσαι κομμωτής και θέλεις να διαφοροποιηθείς με καινοτομία και αποτέλεσμα;

Ψάχνεις ένα νέο πρωτότυπο concept για την έναρξη μιας καινούργιας επιχειρηματικής δράσης;

ΑΠΟ ΤΟ 1996

Η Erayba κυριαρχεί σε παγκόσμιο επίπεδο, τώρα & στην Ελλάδα .

Κομμωτες
Hair Salons
ΧΏΡΕΣ

Αναλαμβάνουμε Τα Πάντα Για Εσάς Και Την Επιχείρηση Σας

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Παρέχουμε ολοκληρωμένη και συνεχή εκπαίδευση σε εσάς ή το προσωπικό σας, δίνοντας πιστοποίηση σε όλο το εύρος των λειτουργιών, από πιστοποιημένους επαγγελματίες κομμωτές από την Erayba και ταυτόχρονα διασφαλίζουμε on-time υποστήριξη στους συνεργάτες μας.

MARKETING (ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ)

Θέτουμε τη στρατηγική και το branding της Erayba, προσαρμόζοντας τα διαθέσιμα εργαλεία για την ανάπτυξη, προβολή και προώθηση, ενώ προσφέρουμε συνεχώς νέες εμπειρίες για τους πελάτες μας.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

Προσφέρουμε αποκλειστικότητα στην προτεινόμενη περιοχή και μεγιστοποιούμε και διασφαλίζουμε τη δυναμική ανάπτυξή σας.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Διαθέτουμε μακροχρόνια εμπειρία και εξειδίκευση στην αγορά της ομορφιάς παγκοσμίως. Η Erayba είναι μια Ευρωπαϊκή εταιρεία που εστιάζει στην έρευνα και την ανάπτυξη τελευταίων προϊόντων αιχμής στον τομέα της κομμωτικής, σε συνέργεια με τη μητέρα φύση.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η Erayba διαθέτει εξειδικευμένα εργαστήρια για όλες τις απαραίτητες δοκιμές όσον αφορά την ποιότητα και ασφάλεια των προϊόντων της. Τα εργαστήρια της Erayba είναι εγκατεστημένα στην Ισπανία και χρησιμοποιούν μόνο πιστοποιημένες και τις υψηλότερες ποιοτικά διαδικασίες, καθώς και πρώτες ύλες.

ΔΙΚΤΥΟ

Η Erayba είναι από τις πιο αξιόλογες εταιρείες στο χώρο. Με σταθερή παρουσία για περισσότερα από 25 χρόνια και διεθνή κάλυψη σε 29 χώρες, έχει συνεργασία με περισσότερα από 15.000 hair salons.

Γνωρίστε την Erayba

Και μάθετε πώς μπορείτε να αναπτύξετε ή να ξεκινήσετε την επιχείρηση σας.

Ψάχνεις ένα νέο πρωτότυπο concept για την έναρξη μιας καινούργιας επιχειρηματικής δράσης;

*Απευθυνόμαστε σε επαγγελματίες κομμωτές, σε νέους επαγγελματίες και σε όσους θέλουν να αναπτύξουν την επιχείρηση τους εντός της Ελλάδας.

*Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία στο
210 802 2800 email: info@revo.gr