Αναπτύξτε την επιχείρηση σας

Με την REVO by Methode Brigitte Kettner

Είσαι αισθητικός και θέλεις να διαφοροποιηθείς με καινοτομία και αποτέλεσμα; Ψάχνεις ένα νέο πρωτότυπο concept για την έναρξη μιας καινούργιας επιχειρηματικής δράσης;

Προηγμένες Σειρές Καλλυντικών Προϊόντων

Η Methode Brigitte Kettner και τα εργαστήριά της εργάζονται, ώστε να δημιουργήσουν προϊόντα που συνδυάζουν τη δύναμη της μικροβιολογίας με τη δύναμη της φύσης και να προσφέρουν εξειδικευμένα προϊόντα αντιγήρανσης. Ενυδάτωση, θρέψη, σύσφιξη και αντιγήρανση είναι μερικά μόνο από τα οφέλη που κερδίζει κάποιος χρησιμοποιώντας τα συγκεκριμένα προϊόντα.

Επιχειρηματικη Eυκαιρία

Ελάτε να μπείτε στον όμορφο κόσμο της REVO.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και κάντε την εγγραφή σας στην REVO και ξεκινήστε το συναρπαστικό ταξίδι προς ένα λαμπερό διαφορετικό μέλλον στο τομέα της επαγγελματικής αισθητικής 3ης γενιάς! Η REVO σας δίνει αυτήν την ευκαιρία.

Εξειδίκευση

Αποκτήστε εξειδίκευση σε πρωτοποριακές θεραπείες και προϊόντα.

Γιατί να επιλέξετε τη Methode Brigitte Kettner

Total Beauty Concept

Το Total Beauty Concept είναι το concept φροντίδας που περιβάλλει όλα όσα κάνουμε. Η προσέγγισή μας δεν περιορίζεται μόνο σε προϊόντα ή υπηρεσίες, αλλά είναι ένα ολιστικό μοντέλο που προσφέρει μια εμπειρία στο χώρο σας.

Επιχειρηματικό Μοντέλο

Είσαι ιδιοκτήτης αισθητικού κέντρου ή επαγγελματίας αισθητικός; Θέλεις να ξεκινήσεις το δικό σου χώρο ομορφιάς; Είσαι αισθητικός που μόλις ξεκινάει την καριέρα του; Προσφέρουμε ένα ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο. Επιδιώκουμε συνεργασίες με αξιόπιστους επαγγελματίες και στοχεύουμε στην ανάπτυξη δικτύου, ώστε να μπορούμε να μοιραστούμε το TOTAL BEAUTY CONCEPT ”.

Είσαι κομμωτής που μόλις ξεκινάει;

Προσφέρουμε ένα ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο χωρίς συνδρομή που προσφέρει πολλές δυνατότητες, όπως για παράδειγμα τη δυνατότητα διαμόρφωσης του χώρου σας, ώστε να ταιριάζει σε εσάς και τη φιλοσοφία της Methode Brigitte Kettner. Επιδιώκουμε συνεργασίες με αξιόπιστους επαγγελματίες με τους οποίους μπορούμε να μοιραστούμε το TOTAL BEAUTY CONCEPT ”.

Συνεχής Εκπαίδευση

Παρέχουμε ολοκληρωμένη και συνεχή εκπαίδευση σε εσάς ή το προσωπικό σας, δίνοντας πιστοποίηση σε όλο το φάσμα των θεραπειών και των προϊόντων, από αναγνωρισμένους επαγγελματίες του χώρου και υπό την καθοδήγηση της ομάδας της Methode Brigitte Kettner στη Γερμανία.

Είσαι κομμωτής και θέλεις να διαφοροποιηθείς με καινοτομία και αποτέλεσμα;

Ψάχνεις ένα νέο πρωτότυπο concept για την έναρξη μιας καινούργιας επιχειρηματικής δράσης;

ΑΠΟ ΤΟ 1973

Η Methode Brigitte Kettner κυριαρχεί σε Ευρώπη και Ασία, τώρα και στην Ελλάδα.
Αισθητικοί
BEAUTY SALONS
ΧΏΡΕΣ

Αναλαμβάνουμε Τα Πάντα Για Εσάς Και Την Επιχείρηση Σας

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Παρέχουμε ολοκληρωμένη και συνεχή εκπαίδευση σε εσάς ή το προσωπικό σας, δίνοντας πιστοποίηση σε όλο το εύρος των λειτουργιών, από πιστοποιημένους επαγγελματίες αισθητικούς της Methode Brigitte Kettner και ταυτόχρονα διασφαλίζουμε on-time υποστήριξη στους συνεργάτες μας.

MARKETING (ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ)

Θέτουμε τη στρατηγική και το branding της Methode Brigitte Kettner, προσαρμόζοντας τα διαθέσιμα εργαλεία για την ανάπτυξη, προβολή και προώθηση, ενώ προσφέρουμε συνεχώς νέες εμπειρίες στους πελάτες μας.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

Προσφέρουμε αποκλειστικότητα στην προτεινόμενη περιοχή και μεγιστοποιούμε και διασφαλίζουμε τη δυναμική ανάπτυξή σας.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Διαθέτουμε μακροχρόνια εμπειρία και εξειδίκευση στην αγορά της ομορφιάς παγκοσμίως. Η Methode Brigitte Kettner είναι μια Γερμανική εταιρεία που εστιάζει στην έρευνα και την ανάπτυξη τελευταίων προϊόντων αιχμής στον τομέα της αισθητικής, σε συνέργεια με τη μητέρα φύση.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η Methode Brigitte Kettner διαθέτει εξειδικευμένα εργαστήρια για όλες τις απαραίτητες δοκιμές όσον αφορά την ποιότητα και ασφάλεια των προϊόντων της. Τα εργαστήρια της Methode Brigitte Kettner είναι εγκατεστημένα στη Γερμανία και χρησιμοποιούν μόνο πιστοποιημένες και τις υψηλότερες ποιοτικά διαδικασίες, καθώς και πρώτες ύλες.

ΔΙΚΤΥΟ

Η Methode Brigitte Kettner είναι από τις πιο αξιόλογες εταιρείες στο χώρο. Με σταθερή παρουσία για περισσότερα από 30 χρόνια και διεθνή κάλυψη σε ? χώρες, έχει συνεργασία με εκατοντάδες χιλιάδες beauty salons.

Γνωρίστε τη Methode Brigitte Kettner

Και μάθετε πώς μπορείτε να αναπτύξετε ή να ξεκινήσετε την επιχείρηση σας.

Ψάχνεις ένα νέο πρωτότυπο concept για την έναρξη μιας καινούργιας επιχειρηματικής δράσης;

*Απευθυνόμαστε σε επαγγελματίες κομμωτές, σε νέους επαγγελματίες και σε όσους θέλουν να αναπτύξουν την επιχείρηση τους εντός της Ελλάδας.

*Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία στο
210 802 2800 email: info@revo.gr